pühapäev, 16. märts 2008

Yllatus suhkrupakis


minu suurim kabi leid


ka munad on siin roomsad...ise ka yllatusin kui eile pannkooke hakkasin tegema ja munad karbis vastu naeratasid:)

mets nagu muinasjutt






viigimarjad..vaga magusad, korjame neid oma tookoha juurest.




galahid
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Reedel arkasime 5.30, kuna oli toopaev. hakkasin endale putru tegema (soome siin hmkti myslit ja putru vaheldumisi) helbed olid juba kausis ja kui suhkurt hakkasin pakist kaussi valama veeres koos suhkruga minu pudru sisse umbes peopesasuurune prussakas ....ai kus ma siis karjusin...ja kogu see pakk lendas mul kaest....pole niiii suurt prussakat varem nainud ja veel suhkru sees. Reet siis tuli ja votis selle kausi ja viis onnetu looma valja. mina olex vist ta koos kausiga minema lennutanud ...jak. enne pole selliseid loomi enda koogis kohanud ja koige imelikum,et suhkrupakk on meil loksuga pealt kinni...ei saagia aru kust ja kuidas see prussakas paki sisse sai...vahemalt me loodame,et ta tuli oest sisse mitte ei elanud meie koogis....ja selle pudru ma soin kyll aeglaselt aga ikkagi ara :)

Kuna tood on meil hetkel vahe voitu siis lobustame end koige muu ponevaga. reede ohtul kaisime taskulambiga metsas loomi otsimas aga kahjux ei trehvanud kedagi...aga vast jargmine kord laheb paremini ja eile olime ka pool paev metsas siis kyll juba valges...loodus on siin ikka imeline.

Tana ookeani aares surfi voistlused :) reet juba hmk saati seal. ega siis midagi hakkan ka ookeani poole minema.

Tahtisn teile ka moned videod yles panna aga ei onnestu - ex siis jaavad jargmisex korrax. paikest :)

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

prussakad on puhas proteiin - väga kasulikud :D
Jaksu edaspidisekski

Mannu ütles ...

Hei-hei! Väga põnev elu teil seal. Kas koaalasid ei ole veel kohanud?

Ingrit ütles ...

Thx ja tore teada aga teadlikult veel neid syya ei taha:)

Koaalasi naeb siin rohkem suveniiripoes aga muidu pidid nad pohja pool pesitsema.

Unknown ütles ...

Lausõnn, et Austraalias oravaid ei ole ...gigant-kukkur-oravad oleksid sel juhul...tõenäoliselt hirmus pikkade hammastega.

Kuidas edasised öised loomaretked kulgesid? Nägite kedagi?

Egle Vulla ütles ...

maisaa aru, kas seal austraalia metsas on mingid väga julged loomad, et on lootust, et nad teid ootama jäävad kui te taskulambivalgel läbi võsa raginal lähenete?

Tänks fotoreportaazi eest ohvkoos! :) (Y)

frank ütles ...

Meil siin algas täna kevad, teile peab aga vist kuldset sügist soovima!
Muide, kosmosemutid õpetasid kängurutest dinosauruseid tegema. Tuleb ainult kängurutel kõrvad ära lõigata ja näevadki välja nagu dinosaurused. Ärge seda siis järele tehke!