pühapäev, 16. detsember 2007

Porgust paradiisi ja siis Albanysse

Sauka,

me nyyd laupaevast alates albanys. Neljapaeva ohtul lahkusime farmist viisakalt ja vaarikalt parast palgalehe saamist. oleme vaga rahul sellega. teenistus oli nagu arvata alla miinimumi kuigi mitte nii hull kui kartsime.

Britid viskasid meid farmist Mt Barkerisse. laksime lonely planeti poolt soovitatud oomajja, mis aga juba kolm aastat ei tegutse. omanikud ka uued. Aga nad olid siiski nous lopux meid enda juurde oomajale votma, kuigi esialgne vaatepilt vois meie saabumisest kyll ehmatav olla (vaikesest kummipartidega hipibussist muudkui pudenes karvaseid ja sulelisi backpackereid valja, yks kahtlasem kui teine. aga onneks siis vaid meie - two ladies, oomaja vajasime.

Me olime seal Mt Barkeris ikka taies luksuses. ohtul joime seal imearmsa sisserannanud inglastest vanapaariga veini ja nautisime kaminat. Joulux kutsusid nad meid ka sinna:) ja loomulikult laheme ka. Ja kui leiax seal lahedal tood saax tasuta nende haagises elada. kuigi ilm on seal suht jahe ja meri kaugel. Oleme siiamaani sellest vanapaarist volutud. Annaks koik et ise vanas eas samasugune olla ja selline mees leida - cup of tea my love. nad hoolivad yksteisest ikka meeletult.

Laupavast alates oleme siis albanys ookeani aares. Teel siia nagime esimest korda kangurusid. Loodus siin yldse muinasjutt. oomaja siin suht viisakas aga vana maja ja koledasti kajab labi. Kuklid, sai, kohvi, olu ja tee on tasuta:) Ilm on siin samuti kylm. Tana koguaeg tibutab. Aga mere nagime ara. Ja magedes kaisime tana ja vaga palju on siin botaanilisi objekte. Reet happy. Aga ta fotokas ytles eile yles. valgustab koik pildid yle:( Kui raha rohkem kaes siis yritame remonti viia. tana otsime tood. net siin vaga kallis 60 kr tund. Homme yritame raamatukokku minna tasuta netti, kuigi emaili vist ei saa tasuta kasutada, ex paistab siis homme.

Eile ostsime jaatist aga see oli vaga halb kuidagi lahja. pohiliselt suuaxe siin saia ja liha. Kohalikud on kyll hirmsa mulje jatnud.hasti paksud ja punapead. rapased ja stiilitud riided. vaadata pole midagi. aga meid koguaeg vahitaxe ju siis erineme neist oluliselt. Aga poes koik asjad maxi-suuruses kah, nt yht pulgajaatist pole voimalik osta, 12 kaupa pakis aga kyll.

life is flower,
inx ja reet

4 kommentaari:

Mannu ütles ...

Aga palun ärge siis teie nendest ausidest eeskuju võtke! Uus maratoni aasta ju kohe tulekul ja kui te jooxumaratonile ei jõua siis rattasõidule ikka:)

Reet alias Uduvine ütles ...

me siin tana keeksi ja piimajoogi taga seda juba motlesime. jah, yritame vaga mitte. kuigi siin tervislikud asjad kallimad, aga loodame et saame spordiga kui elu rohkem paigas ka tegeleda.
akki juba varsti rendime voi ostame rattad (maastikuratas 275 AUD, nagala rent 50 AUD)

inx ja reet

Reet alias Uduvine ütles ...

muide kaal on pigem langenud kui tousnud

inx ja reet

Egle Vulla ütles ...

muidugi langenud, sest kõik oleneb ju kogusest - ebatervislikult toitudes ei pea ilmtingimata XXXL-i kandma (vt. nt. mind ;)
Aga VÄGA-VÄGA-VÄGA rõõm kuulda, et teil nüüd lahedam elu, vast läheb edasi ka tõusvas joones!