teisipäev, 29. jaanuar 2008

Elu labi kaamera


Gnarabup beach, kodu kaheks oopaevaks. Taustaks India ookean.


gnarabup beachil



hipid


india ookean


India ookeani aares


Meie II magamistuba open sky guesthouse-s


surfar koikidele kodustele, jagage sobralikult


Sellised lillekesed oitsevad rannaliival


gnarabup beach


surnud elukas


Tervitusi open sky guesthouse-st


sunset


Vaade voodist


Open sky kylalistemaja yks uhketest double room-idest, I oo India ookeani kaldal


zooloogid maarake ara, kaldale uhutud India Ookeanist


Meie uue kodu terviseks, isikliku st














5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No mul ei ole enam sõnu. Vapustavad pildid. Huvitav, kuidas on võimalik siin veel rahulikult tööd teha? Kas laenasite surfari käest lauda ka? Ja selliseid mereelukaid, ainult väiksemaid, olen leidnud ka Põhja-Jäämere äärest. Kas mitte merisiilikud? Huvitav, kes teil seal haidega on või on haid ainult teisel pool AU-d, Suurel Korallrahul.

Mannu ütles ...

Võrratult lummav:) Imeilusalt pruunid olete. Ma vt et päris palju uusi asju on teiel ka siginenud, nii et nurisemisex pole põhjust! Küll see töö ka üxkord tuleb.

Senix ikka päikest!

Egle Vulla ütles ...

Lahe majakene teil..Kinnisvara soetamine on küll hea mõte ;)
Lugesin mingist vanast äripäevast, et Austraalias pidi olema lihtne ja hea oma äri alustada ja pidada. Kas pole ahvatlev...mis ikka teistele tööd teha, oleks oma.
Aga koguaeg sama, st. igav :D

sooja vett!

Ingrit ütles ...

ma ei kujuta ka ette kuidas te yldse seal elada saate. eile vaatasin kalendrist,et paike touseb eestis pool yheksa ja loojub pool viis...pimedas toole ja pimedas koju..urrrr. igatahes ma yritan teile paikest saata nii palju kui voimalik,et teid ikka toole innustada...no jh tegelikult meil telgis veel kax vaba kohta nii,et kes ees see mees. surfilaudadeni pole veel joudnud, harjume alles tugevate lainetega aga see yx eesmark kyll. vaalad on kyll siinpool haidest pole kuulnud.
ja asju tuleb igapaevaga juurde...tana kaisime madratsit otsimas aga maru rasked ja jai ostmata.

Ingrit ütles ...

vull, kas meresiilikud on oige vastus ? minu jaox need merekarbid aga kuna bioloog on korval siis ei voi valet valjendit kasutada.
oma ari peale ka motleme....aga see vist noab rohkem algkapitali..aga motteid on kyll siin palju ja kui siin ei saa rakendada kyll siis eestis saab.